tisdag 9 augusti 2011

Helgen som har varit

Festen på fredagkvällen var trevlig och crazy. Vi dansade till klockan var halv fyra på natten. Viktoria kom hem klockan sex efter efterfest med konstiga diskussioner, men Amanda gick hem efter att dansen. DJ:n som spelade musiken spelade så högt så det tjöt i öronen dagen efter. Hej tinnitus!

På lördagen sov vi länge och tog det lugnt ute i solen. Hon av oss som kan det där med och vara bakis, ni får själva gissa vem, var bakis.Viktoria var och paddlade kajak, helt underbart! Medan Amanda tog en tur ner till den närmaste kyrkan. Vi båda hade trevligt, var och en försig! På kvällen skulle vi ha sett solnedgången men det var för molningt så vi såg inte själva skådespelet. Där var mysigt en då och Vickan drack lite Isländsk brennivín. Mycket gott! Vi båda testade den torkade fisken. Inte särskillt gott!

Söndagen spenderade vi vandrandes över berg och dal och över stock och sten. Vi gick på en riktig lång hajking tur. Vi till och med vada över en flod och fick ta av oss skorna för att komma över. Utsikten var fantastisk. Amanda fick en rejäl svidande, solbränna men det var det värt ;) När vi väl var hemma efter ca 7 timmar var vi trötta och kroppen hade fått sig en rejäl omgång! Man somnade gott den kvällen efter lite mat och ett glas vin.

Måndagen innehöll bland annat sångövning i kören på dagen och hästridning på islandshästar på kvällen. Det var så rofyllt och härligt. Men Amanda kunde inte få sin häst att tölta. Den gick i den andra speciella gångarten islandshästarna har som är betydligt skumpigare. Hon flög upp och ner. Viktoria som hade en lite egensinnig häst, han gjorde lite som han ville ibland, fick sin häst att tölta och hon tyckte det var riktigt nice :) Kanske blir det hästridning flera gånger innan vi lämnar Island, vem vet ;)
Vi avslutade dagen med en hängagubbe fest för oss själva. Man få ju försöka roa sig så gott man kan. När Amanda gick till sängs drog Vickan vidare på en pingistunering/fest. Tyvärr var det bara hon som drack men det var AWESOME! ändå. Det är ju Vickan som gör festen.

Här kommer lite bilder fån helgen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar