fredag 21 oktober 2011

Snæfellsnes

Det har visst blivit en tradition att skippa torsdagens islänska lektion. Eftersom vi fick erbjudande om att följa med till Snæfellsnes bestämde vi oss för att flytta vår praktikdag till torsdagen. Så vi var på praktik på torsdagen. Nu till onsdagens utflykt med skönt gäng människor. Vädret var väl sisådär men vad kan vi göra åt det. Det är bara att se det från den ljusa sidan istället. Det var William (vår klassis), hans syster Georgie, Jonas och Sven.





Den här bilden ser väldigt overklig ut men det är på riktigt, jag lovar inge fotoredigering här.


Här är en grottan som man kunde gå in. Vi gick in en bit men vår kära fransman Sven gick in ännu längre och var borta. Vi undrade var han tog vägen, men plötsligt var han tillbaka.


Fin utsikt. Vi råkade åka vilse och kom i vinterlandskap men snö. Underbart härligt. Vi lekte av oss i snön och Amanda var tvungen att hitta en "toalett". Ja naturen fick stå för den tjänsten.



Här är konstiga stenar.


Sven är påväg ner för fågelklippan. Repet finns där för att man ska kunna ta vara på äggen från fåglarna. Men gänget använde det för att komma ner. Amanda stannade där uppe och njöt av utsikten och skarvarna som flög omkring. 


Här är fågelklippan och kanske kan man föreställa sig hur högt det är.


Här är det sköna gänget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar