onsdag 7 december 2011

En helg i julens tecken o sista tentan.

Tog lite bilder vi tjörnen inne i stan när jag gick förbi den en dag. Det är så fint nu när vi har snö och den har frusit till is. Folk genar över isen när de är ute o går.





"Konstverket" vid ingången till Borghuset.


 I fredags hade vi bjudit till julbord hemma hos oss. Alla skulle ta med sig varsin maträtt, så det blev en väldig blandning av massa god mat.


 Alla ivriga att ta mat.


 Vi fick tänka ihop lite speciallösningar för att alla skulle få plats att sitta och äta. Men det var inga problem.

 Sen var det julklappsutdelning. Alla hade tagit med sig ett paket var som vi spelade med hemmagjorda tärningar om.

 Vissa gick det bättre för än andra. Men vi såg till så alla fick varsitt paket.

 Niklas nöjd med sin present. Glasögon, öl + glas och en bild.

I fredags åkte vi och Pernille och Sigrid, med Þorunn och Bryndis till en julmarknad utanför stan. Jätte mysigt och lite julklappar inhandlades och Amanda köpte ett par orangea inomhus tofflor.

På eftermiddagen var vi på en julkonsert tillsammans med Sigrid. Det var flera artister som var med bl.a Páll Oskar, Jón Jónsson och Mugison. En väldigt bra konsert med massa julmusik.



Sen gick vi ut och åt tillsammans. Varsin stor nötbiff.

På Söndagen åkte vi på julmarknad igen. Denna gången på torget nere i Hafnarfjörður och fler julklappar inhandlades.

Igår hade vi vår sista tenta. Isländska grammatik. Tror att det gick bra även om det var ett märkligt prov, med en del konstiga frågor. Så nu är vi helt färdiga med skolan. Sista skrivuppgiften lämnades in i Måndags och alla tentorna är avklarade. Nu är det bara nöjen kvar till vi ska åka hem.

På kvällen igår var vi sugna att fira lite att vi var klara. Vi tog varsitt glas vin till maten och sen åkte vi och bowlade tillsammans med Marita och Signe. Det var riktigt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar